Black Men and Mental Health

Datum: 12/03/20

Uur: 19:00

Plaats: Antwerpen

Beschrijving : BULLY x The Bench Two young makers. Two works in progress. The one about the struggle of an artist and his art. The other about depression and traumas with a search for self-acceptance. The audience always gets the chance to talk to the makers and cast after the show.

Organisatie/Artiest: Arenberg, BHM

Dit event op Facebook

Ticket: € 5

BULLY x The Bench Twee jonge makers. Twee works in progress. Het een over de worstelling van een artiest en zijn kunst. Het ander over depressie en trauma’s met een zoektocht naar zelfaanvaarding. Het publiek krijgt steeds de kans om na de voorstelling in gesprek te gaan met de makers en cast.

📖BULLY: Because U Loved Loathing Yourself BULLY is een aangrijpend dansvoorstelling over depressie, zelfhaat, het openbaren van traumas, en uiteindelijk zelfaanvaarding. BULLY is een voorstelling van Tomas Ntamashimikiro met dansers Gianni Rodney Smith, Danys Vanderhaegen, Remy Mpuki. Muziek door Fender Mackenson Rooms

📖The Bench Kan de mens zijn eigen grootste vijand zijn? Kan een rit voor iets zo groot zijn dat de auto nooit begint te rijden? The Bench is een spel dat zich bezighoudt met de complexiteit en ontberingen die gepaard gaan met kunstenaar zijn. Hierin zien we de perverse liefdesrelatie tussen een kunstenaar en zijn kunst, waar hij meer geeft dan hij ontvangt tot het punt waarop hij bijna niet meer kan geven. Kort samengevat gaat het om een ​​kunstenaar die niet uit zijn hoofd lijkt te geraken. Hij stelt zichzelf, zijn talent en zelfs de positie van de kunstenaar in de samenleving in vraag. Het dilemma van oprecht geloven dat hij een kunstenaar is, verbonden met het feit dat hij geen kunst lijkt te maken, hem levend maakt en tot het uiterste drijft ... Door frequente bezoeken aan 'The Bench' heeft hij schijnbaar willekeurige gesprekken met verschillende mensen die eindigen toch niet zo willekeurig zijn. Kan hij wakker worden uit zijn nachtmerrie of is de schade aangericht?

The Bench is een toneelstuk geschreven en geregisseerd door Prins K. Appiah, een master drama student aan het koninklijk conservatorium van Antwerpen. Het speelt zichzelf naast acteurs Daniel Djissenou, Gloria Abena Biney en Fadil Siraj Cole. PROGRAM 20:30 Bully 21:00 nabespreking 21:15 pauze 21:30 The Bench 22:15 nabespreking 22:30 einde

Zie meer op Arenberg

Adres: Arenbergschouwburg Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen

Zie maps