BLACK QUEER FEST

Date: 19/03/22

Time: 14:00

Location: Antwerpen

Description : Met Black Queer Fest wilt BHM de zwarte queer community in de spotlight zetten

Organization/Artist: Arenberg

Ticket link: link

Tijdschema

Namiddagprogramma

Voorbehouden voor black queer people

15:00 Start

17:30 Diner

Avondprogramma

Toegankelijk voor iedereen

19:00 Deuren

20:00 Black Queer Fest

Met Black Queer Fest wilt BHM de zwarte queer community in de spotlight zetten. De stemmen van deze community worden nog niet voldoende gehoord en door middel van events zoals deze, willen we hier verandering in brengen. Het is tijd voor een nieuw tijdperk waarin de zwarte queer community zich gezien, gesteund en vooral gevierd voelt.

Het programma start met een reeks activiteiten en speeddates, uitsluitend voor black queer people. Het doel is dat de participanten elkaar op een vrije en leuke manier leren kennen doorheen de namiddag. Aangezien het thema van BHM dit jaar #BHMAssembly is, sluiten we af met een gezellig diner. Hiervoor zijn er slechts 30 plaatsen beschikbaar dus snel zijn is de boodschap!

Vanaf 20:00 is het Black Queer Fest dan voor iedereen toegankelijk. De naam zegt het al zelf, het wordt een feestelijke avond waarop we de black queer community gaan vieren. Benieuwd naar de line-up? Deze bestaat uit young & upcoming black queer artiesten die hun talent met ons komen delen. Nadien is er een afterparty waar jij je beste moves kan showen.

Wij hebben er alvast heel veel zin in! Jij ook?

Praktisch:

Namiddagprogramma met diner & avondprogramma: € 10

Avondprogramma: € 5